Хлопчик був без одягу: На Дніпропетровщині в рапсовому полі знайшли тіло дитини

На рапсовому полі у Царичанському районі на Дніпропетровщині знайшли тіло дитини. Обставини смерті зараз невідомі. Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції області, передають Патріоти України.

Тіло дитини, якій приблизно вісім років, 20 липня знайшли місцеві мешканці на рапсовому полі в Царичанському районі. Там працюють криміналісти, які проводять ретельний огляд місця інцидента та з’ясовують всі деталі загибелі.

В соцмережах пишуть, що знайдено було тіло хлопчика без одягу. Також висловлювалася думка, що загиблим може бути хлопчик, якого шукають вже понад 10 днів. Однак офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...