Хлопчик помер на місці: На Дніпропетровщині чоловік під час пограбування вбив дитину

У Дніпропетровській області чоловік вчинив розбійний напад на будинок знайомого, де застрелив дитину. Про це повідомили в Дніпропетровській обласній прокуратурі, передають Патріоти України.

За даними слідства, озброївшись та одягнувши засоби конспірації, чоловік проник до будинку, де на той час перебував 13-річний пасинок господаря. Побачивши незнайомця, дитина намагалася його зупинити.

"Чоловік здійснив вогнепальний постріл у хлопчика, а потім завдав численні удари ножем по тілу. Від отриманих травм малолітній помер на місці", - йдеться у повідомленні. Чоловіка затримано правоохоронцями.

Під час досудового розслідування було встановлено епізоди інших жорстоких вбивств. Усі злочини було здійснено задля власної наживи та детально сплановано.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання, у гаражному приміщенні, в автомобілі батька та сина вилучено засоби конспірації, схеми реалізації злочинів, підробні номери автівки, мобільні телефони, саморобну вогнепальну зброю та ножі, гранати, набої, психотропні речовини.

Варто знати: У Міноборони пояснили, чи потрібно заброньованим проходити ВЛК

неділя, 19 травень 2024, 6:30

Заброньовані військовозобов'язані повинні пройти ВЛК, якщо не проходили її останні п'ять років. При цьому військкомат має видати відповідне направлення. Як пояснили в Міноборони, якщо заброньовані військовозобов'язані не проходили медичний огляд протяг...

Зливи, шквали і град: Синоптики розповіли, чи чекати аномальної погоди в Україні влітку

неділя, 19 травень 2024, 6:26

Згідно з поточними прогнозами, літо в Україні очікується теплим, але не спекотним. Середня сезонна температура, ймовірно, перевищить норму на 1-2 градуси. Найбільш нестійка погода буде в липні, коли очікується найбільша кількість злив, гроз, граду та ш...