Хлопчик раптово втратив свідомість: На Харківщині загадково померла 12-річна дитина

Матір хлопчика розповіла, що дитина нібито хворіла ангіною.

В Ізюмському районі Харківської області за дивних обставин помер 12-річний хлопчик. У нього була ангіна, і він раптово втратив свідомість. До тями дитина більше не повернулася - підліток помер. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції у Харківській області, передають Патріоти України.

Близько 23-ї години 1 серпня до приймального відділення Ізюмської лікарні доставили 12-річного хлопчика без ознак життя. Лікарі констатували смерть дитини і повідомили про інцидент поліцейських.

Матір хлопчика розповіла, що дитина хворіла ангіною. Лікувала сина жінка вдома самостійно. До медичних закладів по допомогу не зверталась. Увечері суботи хлопчик раптово втратив свідомість, після чого мати принесла його до приймального відділення районної лікарні. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Слідчим відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. За данним фактом проводиться перевірка.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...