Хлопчик у комі: Під Вінницею п'яна жінка на авто знесла чотирьох дітей (фото, відео)

У понеділок, 15 червня, у Вінниці п'яна жінка за кермом ВАЗа збила чотирьох дітей, в результаті чого один з них знаходиться в реанімації. Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Поліцейські з'ясували, що 32-річна місцева жителька, намагаючись розвернутися задом, наїхала на чотирьох дітей, які грали у сусідському дворі.

"Постраждалі діти 4, 6, 7 і 8 років каретою швидкої допомоги з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані до Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні", - йдеться в повідомленні.

При цьому, старший з постраждалих хлопчиків з відкритою черепно-мозковою травмою та політравмою перебуває в травматичній комі.

На місці НП поліцейські за допомогою драгера з'ясували, що вміст алкоголю в крові у жінки перевищував норму в п'ять разів. На даний момент порушниці загрожує до 8 років в'язниці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...