Хлопчик з опіками сидів серед пляшок від горілки: На Буковині мати "забула" про сина - медики рятують малюка

На Буковині соцслужби забрали у матері двох дітей. Жінка ніде не працює, п'є, живе з мамою, яка також зловживає алкоголем. Живе сім'я на гроші, що виділяються державою на дітей, передають Патріоти України.

Під час перевірки соціальні працівники виявили в захаращеному пляшками від горілки житло дворічного малюка, який не міг пройти і кілька кроків через важкі опіки на нозі, а його мати була п'яна, розповіли в сюжеті "ТСН".

Дитину ледь не залікували до смерті

Як розповіли лікарі, до такого стану дитини призвело самолікування. Опік на тілі дитини тільки змащували маслом, а справжньої допомоги хлопчикові не надавали близько тижня.

Сама ж 39-річна Тетяна розлучена, ніде не працює, живе з мамою, яка теж п'є, кажуть соцслужби. Живе сім'я на гроші, які держава виділяє на 2-річного Богдана та 15-річного старшого сина.

Згадала про сина тільки коли він потрапив в лікарню

У соцслужбі розповіли, що жінка щоразу вона обіцяла, що більше таке не повториться. Кілька днів після скандалу Тетяна не навідувалася в лікарню. Тепер же не відходить від дитини. Каже він обпікся, коли перекинув на себе чайник з окропом. Вона ж в цей час ходила за дровами. Свій нетверезий стан під час вилучення дітей вона пояснила тим, що святкувала свій день народження.

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...