Хлопчик згорів живцем: Під Полтавою небезпечна гра призвела до моторошної загибелі дитини (фото)

Поліцію викликав сусід, який не встиг врятувати дитину, хоча чув крики про допомогу.

Дитина не вирвалася із вогняної пастки. Фото: прес-служба ДСНС.

В результаті пожежі в Полтавській області загинув чотирирічний хлопчик, його семирічний брат зумів врятуватися. За даними прес-служби Держслужби України з надзвичайних ситуацій, трагедія сталася за місцем проживання дитини, передають Патріоти України.

Разом зі своїм семирічним братом загибла дитина грала у дворі і в один з моментів вони зайшли в господарську будівлю, в якій почалася пожежа. Старша дитина встигла вибігти з вогняної пастки, а його братові врятуватися не вдалося.

Поліцію викликав сусід, який не встиг врятувати дитину, хоча чув крики про допомогу. Також наголошується, що в момент інциденту мати дітей перебувала в будинку, де розмовляла з подругою. Поліція почала розслідування страшної трагедії.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...