Хлопець хотів оригінально зробити пропозицію і взяв ідею з фільмів - ось тільки хеппі-енду не вийшло

Про пропозицію руки і серця "як в кіно" мріє кожна дівчина. Але не завжди момент клятви у вічному коханні виходить таким же, як у кіногероїв. У цьому нещодавно переконався закоханий хлопець, який захотів покликати кохану заміж так, щоб вона напевно погодилася, передають Патріоти України.

Хлопець помістив каблучку в келих з напоєм і став чекати, коли дівчина виявить прикрасу. Але наречена не помітила обручку і проковтнула її разом з шампанським. Це не тільки порушило плани хлопця, але і ледь не коштувало його коханій життя. Історію відчайдушного романтика розповів користувач сайту "Пікабу", який працює в лікарні.

Чоловік розповів, що днями до них приїхала 25-річна дівчина з чужорідним тілом в шлунку. Витягти каблучку без хірургічного втручання не вдалося, і наречену відправили на операційний стіл.

Як виявилося, прикраса травмувала слизову ротоглотки та стравохід, через що у дівчини почалися болі в горлі, грудях та животі. Потім підключилися сильні напади нудоти та відкрилася внутрішня кровотеча. На щастя, закоханий Ромео швидко зрозумів звернутися за допомогою до медиків, інакше ця історія могла закінчитися дуже плачевно.

Після операції дівчина провела в лікарні ще сім днів. Оскільки доглад лікарів пацієнтці більше не знадобиться, її відпустили додому.

Чи сказала в підсумку дівчина коханому заповітне "так", невідомо. "Про подальшу їхню долю не знаю. Я в лікарні працюю, а не в РАГСі, - сказав автор поста. - Будьте уважні, бережіть себе".

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...