Хлопець на Київщині порізав собі вени, бо був примусово доставлений до ТЦК, - журналістка

У передмісті Києва патрульні затримали чоловіка і доправили його до ТЦК. За його словами, там його побили, забрали речі та відвезли до Вишневого на ВЛК. Під час спроби порадитися з юристом, у чоловіка відібрали смартфон. Потім, коли для зʼясування ситуації на місце події виїхала адвокатка та слідча група, зʼясовується, що хлопець порізав собі вени. Для того, щоб його в такому стані не знайшла поліція, бідолаху викинули на вулиці у Вишневому. Про цю історію розповіла журналістка Олександра Захарова, передають Патріоти України.

Київський обласний ТЦК та СП прокоментував цю історію. Там розповіли, що після затримання чоловіка доставила до 1-го відділу Бучанського РТЦК. При перевірці військово-облікових даних з’ясувалося, що даний громадянин не перебуває на військовому обліку та перебуває у розшуку поліції.

"Таким чином, він ухилявся від проходження військової служби та виконання свого конституційного обов'язку. Під час перебування громадянина в РТЦК та СП до нього не застосовувались фізичні методи впливу, моральний тиск та погрози зі сторони військовослужбовців ТЦК та СП. В приміщенні ТЦК даний громадянин спроб самогубства не вчиняв", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає Київський обласний ТЦК та СП, вже наступного дня, вранці, затриманий пройшов військово-лікарську комісію у лікарні Києво-Святошинського району та був визнаний придатним до військової служби. "Однак, перед відправкою до навчального центру для проходження базової військової підготовки громадянин здійснив втечу. Наразі місце його перебування невідоме", - додали у військкоматі.

Джерело: Обозреватель

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...