Хлопець погодився на побачення наосліп, але не чекав такої халепи - довелося тікати, і дуже швидко

Дбайлива мати, стурбована особистим життям 29-річного сина, вмовила його піти на побачення наосліп. Але якими б щирими не були наміри жінки, здається, вона зробивла тільки гірше, тепер хлопчина на подібні авантюри не поведеться ніколи. Історія сталася в китайській провінції Чжецзян, пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Хлопець погодився на побачення в одному з місцевих ресторанів і, розраховуючи на романтік з дівчиною, зголосився оплатити вечерю. Хто ж знав, що разом з нею знайомитися прийдуть ще 23 людини.

Хлопець розгубився, але все ж сів за один із столів, які зайняли дівчина, її родичі та друзі. Але, коли він побачив, як вся компанія замовляє з меню найдорожчі страви та алкоголь, бідолаха кинувся до чорного ходу.

Як з'ясувалося пізніше, таким чином дівчина вирішила перевірити хлопця на щедрість, але в підсумку компанії її родичів та друзів довелося за свою витівку поплатитися - їм принесли рахунок на суму майже в $3,000. До речі, дізнавшись, чим закінчилася ця історія, хлопець зв'язався з дівчиною і компенсував вартість свого замовлення - близько $60.

Історія стала вірусною і викликала безліч дискусій у місцевих соцмережах. Користувачі зійшлися на думці, що хлопцям варто оплачувати рахунки на подібних сліпих побаченнях, але тільки якщо мова не йде про десятки сторонніх людей.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...