Хлопець привіз зброю з фронту: З'явилися подробиці вбивства двох дівчат у Вінниці

У Вінниці під час сварки хлопець застрелив свою 18-річну дружину та тяжко поранив її 19-річну подругу. Після цього сам застрелився у голову. Про це повідомляє журналіст Костянтин Андріюк, передають Патріоти України.

Друга дівчина викликала "швидку", але вона не змогла відчинити двері медикам та поліцейським - їм довелося влізти до квартири на 3-му поверсі через вікно. Її госпіталізували, але наступного дня вона померла у лікарні.

У Мережі впізнали дівчат, пишуть, що це дві відомих українських стрімерки - Віра Пантера та її подруга Наталя.

Як повідомляє журналіст, 23-річний хлопець нібито приїхав додому з фронту у відпустку. У день трагедії прийшов у квартиру, яку орендувала його дружина Наталія з подругою Вірою, щоб поговорити. Михайло Мазур не хотів погоджуватися на розлучення, якого так хотіла дівчина. За словами товариша, хлопець сильно ревнував кохану.

Він служив два роки і отримав контузію, тож, за словами близьких знайомих, психологічний стан мав нестабільний. Ще одним показовим моментом є зброя. Друзі загиблих вважають, що, найімовірніше, Михайло привіз її з фронту.

До воріт було 30 метрів: Ексгравець збірної України забив шедевральний гол із дальньої відстані (відео)

субота, 28 вересень 2024, 14:15

У матчі дев’ятого туру групи Б Першої ліги 34-річний ексфутболіст збірної України Андрій Богданов допоміг Маріуполю перемогти Кремінь з Кременчука (2:1), інформують Патріоти України. Півзахисник Маріуполя на 67-й хвилині успішно виконав штрафний удар. ...

До останнього подиху виконував професійні обов’язки: Що відомо про поліцейського, який загинув через російський удар по Сумах (фото)

субота, 28 вересень 2024, 14:02

Сьогодні, 28 вересня, Росія завдала повторного авіаційного удару по лікарні у Сумах, коли на місце події вже прибули поліцейські. Унаслідок чого смертельне поранення отримав начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліці...