Хлопець відмовився від трьох продуктів та схуд на 55 кг (фото до і після)

Житель індійського міста Панаджі (штат Гоа) 17-річний студент Шонак Сиддхарт Самант схуд за сім місяців на 55 кг. Так, все це завдяки спорту та відмові від шкідливих продуктів. Про це повідомляє видання Times of India, передають Патріоти України.

За словами інсайдерів, раніше хлопець важив 130 кг та йому дуже не подобалося, як він виглядає. Крім того, в ранньому віці у нього діагностували неалкогольну жирову хворобу печінку.

Тому Самант скористався введеними через коронавірус обмеженнями, щоб змінити свій спосіб життя і схуднути. Він відмовився від всієї їжі на винос/уникає ресторанної їжі, перестав їсти солодке і випічку, відмовився від газованої води.

Тепер на сніданок він з'їдає два варених яйця, половину курячої грудки або салат з бобових і запиває все 300 мл соєвого молока. На обід Самант вибирає суп-пюре з бобових з соєю або смажений сир зі смаженою курячою грудкою, салат з хумусом та іноді соєве молоко.

На вечерю юнак не їсть нічого. Він дотримується інтервального голодування і в деякі дні практикує 20-годинні перерви. В цей час він п'є воду або зелений чай, але уникає будь-яких продуктів, які могли б підвищити рівень цукру в крові.

Щоб схуднути, Самант рекомендує спати по вісім годин і випивати по 1 літру води на кожні 20 кг ваги. Також виконувати силові тренування, займатися йогою, багато ходити. Але найголовніше, на його думку, – зберігати позитивний настрій.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...