Хлопець замовив обід і колу, але отримав чийсь злий жарт - сервісу доставки довелося дуже сильно вибачатися (фото)

У Британії сервісу доставки їжі довелося дуже сильно вибачатися перед клієнтом після того, як хлопець замість обіцяної коли отримав пляшку... коротше кажучи, пляшку сечі, передають Патріоти України.

Як пише NY Post, старанно наповнена пластикова пляшка приїхала з їжею із замовлення як ні в чому не бувало. Хлопець одразу ж зробив фото для соцмереж і тегнув у своєму пості сервіс доставки. "Давайте так: якого біса я отримав пляшку чиєїсь сечі в своєму замовленні?" - обурився він.

Пост британця доволі швидко розлетівся соцмережами, зібравши тисячі лайків і репостів. Деякі користувачі припустили, що в пляшці може бути лише яблучний сік. У відповідь на це хлопець запропонував відправити пляшку скептикам і жартівникам, щоб ті могли особисто насолодитися "ароматами" з-під кришки.

Хто і навіщо вирішив так жорстоко пожартувати над клієнтом, не відомо. При цьому в обговореннях хлопець також згадав, що коробка з їжею приїхала вже розкритою.

Незабаром на зв'язок вийшла і служба доставки. Там заявили, що не можуть навіть підібрати слів, щоб загладити провину і вибачитися перед клієнтом. "З огляду на абсолютно неприйнятний характер ситуації, ми разом з нашою компанією по доставці в терміновому порядку розслідуємо, як була доставлена відкрита коробка з цією пляшкою", - пообіцяли представники сервісу.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...