"Хлопці дуже засмутилися": Хокеїсти з "ЛНР" побили російських гравців, образившись через поразку (відео)

12-річні хокеїсти з луганського клубу "Дизель" влаштували масову бійку з ровесниками з воронезького "Сузір'я", повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався на матчі в Старому Осколі в межах весняного Кубку першості Росії з хокею серед юнаків 2008 року народження. Як тільки пролунала фінальна сирена і оголосили переможців, луганчани під'їхали до воронезьких хлопцiв і почали з ними бійку.

За інформацією місцевих ЗМІ, причиною став програш луганських хокеїстів. "Воронежці перемогли їх з рахунком 7: 4, і хлопці дуже засмутилися", – розповіли в команді з Луганська.


Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...