"Хлопці, я щойно його засіяв!": Чоловік прогнав прем'єра Австралії зі свого газону в прямому ефірі (відео)

Глава уряду Скотт Моррісон на секунду замовк, а деякі журналісти засміялися.

Скотт Моррісон. Фото: скріншот з відео.

У передмісті Канберри (Австралія) чоловік перервав прес-конференцію прем'єр-міністра країни Скотта Моррісона, попросивши його зійти зі свого газону. Це сталося у четвер, 4 червня. Виступ прем'єра транслювався в прямому ефірі, передають Патріоти України із посиланням на Sky News.

Місцевий житель вийшов зі свого будинку і запитав: "Чи можете ви всі зійти з газону, будь ласка?" Моррісон на секунду замовк, а деякі журналісти засміялися. "Звичайно, давайте просто відійдемо звідти", – відповів прем'єр Австралії.

"Гей, хлопці, я щойно його засіяв!" – пояснив житель Канберри. Потім чоловік вибачився перед Моррісоном, сказавши: "Вибач, приятелю". Прем'єр-міністр показав йому піднятий вгору великий палець і сказав: "Все добре, дякую". Після цього господар ділянки повернувся в будинок, а пресконференція продовжилася.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...