"Хлопці з контузіями – на нулі, а "мажори" коньяк п'ють": Мер Конотопа обурився, що у ЗСУ зараз служить "95% простих хлопців і дівчат"

Мер Конотопа Артем Семеніхін заявив, що ТЦК мобілізовує лише простих людей, а так званих "мажорів" майже не чіпає. Про це він сказав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"У ЗСУ зараз служить 95% простих хлопців і дівчат. Із сіл позабирали практично всіх. З комунальних підприємств теж практично всіх. А ось із крутих авто чомусь не поспішають забирати. Тих, хто має гроші та зв'язки – не знаю жодного випадку щоб забрали... Хлопці з контузіями – на нулі, а "мажори" коньяк п'ють", – обурився Семеніхін.

Зокрема, його обурив випадок з одним містянином, який має гроші на відпочинок своєї родини за кордоном і їздить на дорогій автівці, оформив собі опікунство по догляду за матір'ю, що дає право на відстрочку.

"Я дзвонив (до ТЦК – Ред.) для того, щоб дізнатися – та людина, яка має великі гроші, яка їздить на класній автівці, яка відправляє свою сім'ю відпочивати під час війни за кордон. Чому він не в армії? Чому в армії зараз служать водії наших автобусів? У нас немає зараз достатньої кількості транспорту на лінії саме через те, що ТЦК позабирали наших водіїв. У нас немає навіть можливості відремонтувати шматок труби ржавої, бо позабирали хлопців", – каже мер Конотопа.

Хотів пояснити все хворобою матері: На Хмельниччині чоловік ухилився від мобілізації і отримав вирок суду

вівторок, 10 вересень 2024, 23:25

На Хмельниччині суд засудив чоловіка до трьох з половиною років позбавлення волі за ухилення від мобілізації. Свій вчинок він намагався виправдати хворобою матері, передають Патріоти України. Судове засідання неодноразово переносили, щоб дозволити обви...

Готується до реваншу з Усиком: Ф’юрі одним ударом зніс тайського боксера з ніг (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 22:01

Колишній чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф’юрі почав підготовку до реваншу з Олександром Усиком. «Циганський король» провів тренування з тайськими боксерами, повідомляють Патріоти України. Ф’юрі показав свій удар ногою, збивши опонента з ніг. У пер...