Хлопців почали провокувати ще в автобусі: Подробиці нападу на українських баскетболістів у Німеччині

У суботу, 10 лютого, у Німеччині стався напад на українських баскетболістів. 17-річний Володимир Єрмаков помер через несумісні травми з життям, а 18-річного Артема Козаченка прооперували, він знаходиться в лікарні у тяжкому стані. Про подробиці трагедії ексклюзивно в "Сніданку з 1+1" розповів батько Артема, Володимир Козаченко, передають Патріоти України.

За словами Козаченка, Володимир, Артем та його дівчина поверталися до Дюссельдорфа після прогулянки торговим центром. В автобусі за ними сіла група з 8 хлопців західноазійської зовнішності, яка одразу почала провокувати - штовхнули Артема, штовхнули ногою Володимира. Троє друзів намагалися ігнорувати провокації, але підлітки все одно знайшли, за що зачепитися.

"Коли прийшов час виходити на потрібній зупинці, вони запитали: "Ви українці?". Діти відповіли: "Так" і почали виходити. Тоді вони вийшли за ними і почали зупиняти, кричати. Підбігли та вдарили дівчину Артема, вдарили Артема по обличчю. Почалась штовханина, хлопці почали бити", - розповів Козаченко.

Він зазначив, що бійку намагалися зупинити незнайомці. Люди викликали швидку допомогу та поліцію. Нападники почали тікати.

Артем Козаченко отримав 6 ножових поранень, переніс операцію. Коли прийшов до тями, то зміг розказати, що насправді сталося того вечора. Зараз Артем в лікарні у важкому стані. Водночас дівчина хлопця сильно не постраждала.

В Україні запустили електронну чергу до ТЦК: Як записатися і що треба знати

понеділок, 20 травень 2024, 2:35

Міністерство оборони розпочало тестування свого нового сервісу - електронної черги до ТЦК та СП. Попередній запис уже доступний у 19 територіальних центрах комплектування. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Міноборони. Так, тестування серві...

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...