"Хоч на край світу": Військовий, який лишив на вокзалі у Краматорську букет рожевих троянд, розповів про щасливе закінчення історії (фото)

14 лютого мережу облетіло фото українського військового на вокзалі Краматорська, який з букетом троянд чекав на приїзд коханої. Коли вона не приїхала, захисник лишив квіти на пероні. Hromadske знайшло хлопця та дізналося, як закінчилася історія, передають Патріоти України.

Українських військовим з фото виявився 25-річний Артур, який воює вже протягом п’яти років. Він боронив Маріїнку, Водяне та Новгородське. З 20-річною Іриною захисник почав зустрічатися рік тому. Познайомилася пара у чат-боті. Артур написав першим, після чого і почалося їхнє активне спілкування.

За рік стосунків пара бачилася лише 13 днів — під час коротких відпусток хлопця. "Звісно, хотілося б бути разом частіше, утім розумію, що по-іншому ніяк: Артур відданий Україні та своїй справі", — ділиться Ірина. Військовий запропонував коханій на День закоханих приїхати до нього у Краматорськ.

"Я йому відповіла, що до нього, хоч на край світу, — каже дівчина. — Та сталося так, що Артур втратив свій телефон на позиції. Ми домовлялися зустрітися на вокзалі, тому я вийшла з потяга і одразу туди побігла, навіть не озиралася. Тим часом Артур чекав мене на пероні".

Захисник розповів, що в момент подумав, що кохана не приїхала. У нього з’явилося бажання віддати букет комусь іншому: "Хотів комусь передарувати квіти, але дивлюся, всі вже розійшлися. То й залишив букет на пероні, думав, зроблю людям красивий кадр. А вийшло, що пів країни мене почало жаліти".

Кохання врятував один з командирів Артура, який сказав йому, якщо Ірина пообіцяла приїхати, значить приїхала. "Тому десь за двадцять хвилин ми таки зустрілися. Артур постояв біля машини і пішов на пошуки. Я була дуже щаслива. На залишені квіти байдуже, головне, що він мене дочекався і ми змогли провести кілька днів разом", — розповіла дівчина.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...