"Хоча б не хвалилася": Настя Каменських прилетіла до Потапа в Колумбію та розлютила українців

Українська співачка Настя Каменських прилетіла до Потапа в Колумбію і повідомила про це на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Вона опублікувала своє нове фото, зроблене на студії El Alto Estudio, і розповіла, що прилетіла в Колумбію «шукати нові звучання й обмінюватися досвідом». Примітно, що раніше чоловік співачки Потап повідомив, що полетів до Колумбії і опублікував фото, зроблене під час поїздки, знову нарвавшись на хейт.

«Шукати нові звучання, обмінюватись досвідом та творити музику, у якій об'єднується моє українське коріння з латиноамериканськими ритмами — це те, до чого я прагну у своїй творчості зараз. Так, у пошуках цікавого звучання дісталися аж до Колумбії, щоб співати українською у всьому світі, поєднувати українські меседжі з досвідом топових латиноамериканських сонграйтерів, які пишуть пісні всесвітньо відомим виконавцям. Я переповнена вдячністю та у великому передчутті створення справжніх хітів з українським присмаком. Показати вам процес нашої роботи?», — написала вона.

Потап також розмістив у сторіс відео зі студії в Колумбії, куди приїхала Каменських. У коментарях Каменських дорікнули за спільну поїздку з чоловіком за кордон. «Хоча б не хвалилася! Патріоти хренові», «А чому не вдома, як усі?», «До Потапчика поїхала, який з… ся з України», «Потап там перебуває, переживає звідти за Україну», — пишуть у коментарях. Примітно, що Каменських, як і Потап, видаляє деякі негативні коментарі зі своєї сторінки.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...