Хоча і англійською: Усик прилетів до Сімферополя і показав, чий Крим (відео)

Після перемоги Олександра Усика над британцем Тоні Белью на сторінках кримських паблікiв у мережі розгорілася суперечка щодо батьківщини спортсмена.

Непереможний екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) під час вимушеної перерви у підготовці до бою з Чісорою, відправився на батьківщину до Сімферополя, передають Патріоти України.

У себе в Instagram знаменитий боксер виклав коротке відео, на якому він зображений, їдучи по вулицях кримської столиці. У кутку ролика красується напис англійською: "Сімферополь. Україна".

Зазначимо, що 14 лютого Усик спростував інформацію про свою травму, заявивши, що дата бою проти британця зсунулась через те, що йому необхідно пройти "велике техобслуговування". Нагадаємо, після перемоги Усика над британцем Тоні Белью на сторінках кримських паблікiв у мережі розгорілася суперечка щодо батьківщини спортсмена. Прихильники окупації Росією Криму стали писати, що він не українець, а саме кримчанин.

При цьому вони вказували на позицію Усика, який уникає прямої відповіді про те, визнає він півострів українським чи російським, відповідаючи, що "Крим - це Крим" і він належить Богу. У січні минулого року Усик вийшов із себе після питання про Крим, "наїхавши" на журналістів за "такі собачі питання". У листопаді 2018-го Олександр дав відверте інтерв'ю, в якому знову відповів на питання "Чий Крим?".

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...