Хоча й не жила там: Хитра жінка похизувалася тим, як примудрилася насолоджуватися безкоштовною їжею та напоями у розкішному готелі (фото)

Жінка похвалилася, що проникла на розкішний курорт, де вона та її діти насолоджувалися безкоштовною їжею та напоями, а також усіма зручностями. Про це пише dailymail.co.uk, передають Патріоти України.

Роксен Бальчунас та її родина спочатку насолоджувалися перебуванням за системою "все включено" в готелі Ramada Hotel & Suites, у місті Кушадаси, Туреччина, ще в травні.

Витягнувши після повернення з дорожньої сумки браслети, 39-річна жінка вирішила забронювати через два місяці ще одну поїздку до того ж курортного міста. Цього разу вона оселилася у дешевій квартирі за десять хвилин їзди від п'ятизіркового готелю.

Вона скористалася вже застарілими браслетами, щоб повернутися на розкішний курорт у супроводі своїх дітей 13 та 6 років.

Роксен, яка живе в Шеффілді, Велика Британія, стверджує, що спочатку вона пробралася до готелю, щоб здивувати свою маму, яка зупинилася там в той же час.

Вона пояснила: "Моя мама забронювала свою відпустку лише тиждень тому, це було в останню хвилину. Я ніби направила маму до цього готелю, і коли знайшла наші браслети з травня, я подумала: "Це чудово". Я просто балувалася, кажучи: "Ми підемо і будемо їсти їхню їжу". Спочатку я просто жартувала із дітьми, але потім ми це зробили. Називайте мене злодійкою скільки хочете, але я насолоджувалася своїм тижнем безкоштовної їжі та напоїв".

Жінка розповіла, що працівники готелю не перевірили її браслети, коли вона вперше увійшла. Оскільки вони були на ній, ніхто нічого не перевіряв. Визнавши, що отримання їжі безкоштовно зробило їхню відпустку "захопливою", Роксен заявила, що в результаті вони з'їли більше їжі, ніж під час свого першого перебування в готелі.
Туристка додала, що їй та її дітям "пощастило", оскільки того тижня готель використав браслети того ж кольору, що й під час її попереднього оплаченого перебування.

"Я справді усвідомлювала, що вони помітять, але, на щастя, цього не сталося. Іноді вони мають різні кольорові смуги, так що нам пощастило, що того тижня була саме ця кольорова смуга. Не знаю, чи повторила би я це ще раз", - сказала вона.

Своєю історію про подорож жінка поділилася в Мережі. Юзери розділилися в думках щодо того, чи була мама "сміливою" чи "шахрайкою".
  • Цілком весело. Молодець
  • Чорт візьми, ти сміливіша, ніж я
  • Отже, якщо ви можете дозволити собі їздити у відпустку щомісяця, навіщо вам ось так красти з готелю?
  • Мені сумно за тих людей, які дуже багато працюють для чогось, і такі люди, як ви просто думають, що можуть обдурити систему

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...