"Хоча я хлопець з Дарниці, який співав "На раЕне", розумієш?: Потап розповів про представників ЛГБТ в українському шоу-бізнесі (відео)

Український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий під псевдонімом Потап висловив свою думку щодо представників нетрадиційної сексуальної орієнтації. Артист зізнався, що не має нічого проти таких зірок української сцени, передають Патріоти України.
Більш того, він зізнався, що в офісі зірки висить відповідний прапор, адже в компанії продюсера працює чимало представників ЛГБТ. Про це Потап відверто розповів в інтерв'ю Анатолія Анатоліча в "Зе Інтерв'юер". Олексій Потапенко зізнався, що в українському шоу-бізнесі чимало представників нетрадиційної орієнтації.

"В шоу-бізнесі дуже багато професіоналів, людей високого порядку професійного розуму, харизми, які є представниками ЛГБТ, і я не можу не бути сучасним в цьому відношенні. Хоча я хлопець з Дарниці, який співав "На раЕне", розумієш? Це нетерпимість і я її не виховував. Коли люди цього кола на диво точно відчувають мистецтво, напрочуд суперпрофесіонали у своїх справах, і я, коли розумію, що їх професійні якості перевищують, мені все одно – він доросла людина нехай він любить, кого хоче. Все, це позиція. Роби що хочеш, люби кого хочеш, якщо ти приносиш користь компанії, місту, країні – будь ласка, роби що хочеш, цілуйся, з ким ти хочеш", – поділився він.

Крім того, артист додав, що спілкувався на цю тему і зі своїм сином від Ірини Горової Андрієм.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...