"Хоча його губи ідеальні лише на 86 процентів": Пластичний хірург назвав "найкрасивішого чоловіка планети"

Завдяки комп’ютеризованій техніці картографування обличчя косметичний хірург з Лондона, спираючись на розрахунки пропорцій за принципом золотого перетину, склав список 10 найкрасивіших чоловіків планети. Про це пише Metro, передають Патріоти України.

Косметичний хірург з Лондона, доктором Джуліан де Сільва розробив комп’ютеризовану техніку картографування обличчя. Вона спирається на математичне рівняння для вимірювання фізичної досконалості, яке спирається на золотий перетин - грецьку пропорцію краси.

Завдяки цим розрахункам було встановлено, що 34-річний британський актор Аарон Тейлор-Джонсон, зірка фільмів "Тенет", "Каскадер" та "Швидкісний поїзд", який найімовірніше замінить Деніела Крейґа в ролі агента 007 у фільмах про Джеймса Бонда, найбільше відповідає грецькому золотому перетину. Він має рейтинг відповідності 93,04%.

"Що робить Аарона таким винятковим, так це загальна форма його обличчя, яке з результатом 99,2% лише на 0,8% менше, ніж ідеальне. Ширина і довжина його носа також майже ідеальні — 98,8%. У нього також чудово виліплене підборіддя, яке набрало 95%", - зазначив Джуліан де Сільва.

Проте хірург зауважив, що були категорії, в яких Тейлору-Джонсону не вистачило балів. Відстань між очима ідеальна на 89%, а губи - на 86%.

На другому місці в рейтингу найкрасивіших чоловіків, згідно з науковими розрахунками, опинився 32-річний актор, зірка "Емілі в Парижі" Люсьєн Лавісконт з 92,41%. А ірландський актор, який зіграв головну роль у "Гладіаторі 2", Пол Мескаль посів третю сходинку з 92,38%.

У списку також опинилися 38-річний Роберт Паттінсон, Джек Лоуден, Джордж Клуні, Ніколас Голт, Чарльз Мелтон, Ідріс Ельба та Шагрух Хан.

Золотий перетин — це математичне обчислення, яке греки використовували для вимірювання краси. Високий відсоток означає, що обличчя або тіло людини має найближче значення до 1,618 (Phi) за шкалою.

Штрафи понад 150 тис. грн! Яке покарання чекає на українців за "популярне" порушення

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 16:45

В Україні посилили відповідальність за незаконне вирубування та обіг деревини, включно зі штрафами до 170 000 грн або обмеженням волі на строк до п'яти років. Це важливий крок у боротьбі з нелегальним лісопилянням та збереженні природних ресурсів Украї...

Хочуть витрусити все до копійки: Гетьманцев заявив, що працівники ресторанів порушують закон, якщо не сплачують податки з чайових

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 16:42

Працівники ресторанів порушують закон, якщо не сплачують податки з чайових. Зараз вони уникають відповідальності через те, що ресторанний бізнес перебуває поза фокусом уваги податкової служби, але ситуація незабаром зміниться, передають Патріоти Україн...