Хоча мер телефонував особисто: У Радомишлі відкрили ринок і грубо порушили карантин

Чиновники обурилися, що всупереч їхнім рекомендаціям, люди пішли на порушення.

У Радомишлі на Житомирщині, де зафіксували випадок зараження коронавірусом і першу смерть від COVID-19, незважаючи на заборону місцевої влади відкрився продовольчий ринок. Про це повідомляє пресслужба Радомишльської міської ради у Facebook, передають Патріоти України.

Чиновники обурилися, що всупереч їхнім рекомендаціям, люди пішли на порушення. Зазначається, що у зв'язку з епідемічною ситуацією, викликаною COVID-19, з метою недопущення поширення інфекції серед населення громади комісія з мерії ухвалила рішення про тимчасове припинення роботи всіх ринків, підприємств громадського харчування, ресторанного господарства на території міста, а також розважальних закладів.

Цікаво, що мер міста Володимир Тетерський у телефонному режимі особисто повідомив керівництву ринку та інших закладів про це рішення. "Однак міський ринок 15 березня 2020 року розпочав свою роботу. Спільними діями інспектора з благоустрою міської ради та працівників Радомишльського відділення поліції роботу ринку було припинено", – йдеться в повідомленні.

Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...