Хоча російські колеги підтримали анексію Криму: Анна Кошмал відповіла, чому знімалася у "Сватах" після 2014 року (відео)

Популярна українська актриса Анна Кошмал пояснила, чому після 2014 року продовжила зніматися у комедійному серіалі "Свати" разом із російськими колегами, які підтримували анексію Криму. Виконавиця ролі дорослої Жені Ковальової відверто зізналася, що не була політично свідомою і не заглиблювалася у вивчення всіх цих тем, намагаючись їх уникати надалі на знімальному майданчику. Зараз знаменитість усвідомлює, наскільки помилковою була співпраця з російськими артистами, проте понад вісім років тому ні вона сама, ні хтось із її оточення не міг застерегти від цієї помилки. Про це Кошмал розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк для її YouTube-каналу, передають Патріоти України.

"Не було такої свідомої позиції. У кого вона була? У моєму оточенні не було таких людей, які б могли, наприклад, донести мені таку думку. Я насправді багато думала: де момент цієї усвідомленості? Де він загубився і де з'явився? По-перше, я була дитиною: у 2014-му мені було 19 років. Я не була політично свідомою, у моєму оточенні не обговорювалася політика, у нас не було таких тем, і на офіційному, на державному рівні дозволяли показувати російські серіали, знімати російські фільми. Не було розуміння, чому це небезпечно", – прокоментувала актриса.

Зйомки заключного 7-го сезону "Сватів" тривали з 2013 року. Частину серіалу відзняли у Білорусі, кілька серій – у Грузії. "Коли я дізналася, що Федір Добронравов підтримав анексію Криму, я не хотіла в це вірити. Відверто кажучи, я навіть не дивилася те відео, де він це сказав. Я думала, якщо я це подивлюся, це розіб'є моє серце... Для мене "Свати" – це не Добронравов, не Кравченко, не Добринін чи Артем'єва. Для мене "Свати" – це Андрій Яковлєв (режисер. – Ред.). Це людина, яку я безмежно поважаю і працювати з якою – це величезне задоволення. Усі знають, що це чи не єдиний майданчик якісного крутого кіно, про яке мріє кожен актор саме під його керівництвом. Він для мене як батько. Я йому дуже довіряю, я йшла за ним", – поділилася Кошмал.

Вона не приховує, що атмосфера під час зйомок фінального сезону була робочою, але водночас теплою. Політичні теми актори не обговорювали між собою.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...