Хоче 5 тисяч доларів: "Зґвалтовану" учасницю голої фотосесії в Дубаї звинуватили у шантажі

Модель з Дніпра Наталію Чуприну, яка раніше була затримана за голу фотосесію в Дубаї, звинуватили в тому, що вона вимагала 5 тисяч доларів від людини, яка її нібито зґвалтувала і побила. За словами чоловіка, він не торкався до дівчини, і про це свідчать поліцейські протоколи, інформують Патріоти України.

Як повідомив чоловік у коментарі ЗМІ, у той день Наталію запросили в гості, де вона розповіла про зйомку в Дубаї. Тоді дівчина сиділа в компанії і пила шампанське, а потім нібито прийняла наркотики і "почала бігати по двору, плакала, сміялася і каталася по траві".

"Потім вона подзвонила своєму батькові, де почала просити його, щоб він її забрав, бо її нібито тут били", – сказав чоловік. Дніпрянин розповів, що він нібито поспілкувався з вітчимом дівчини і той йому відповів, що у Наталії часто трапляються подібні напади.

Наталія Чуприна в Дубаї

"Я вихоплюю у неї телефон і починаю спілкуватися з її вітчимом. Кажу, що Наталію ніхто не чіпає, і я не розумію, що з нею відбувається після того, як вона прийняла якісь наркотики. Її батько сказав, що це правда, і тому її мати вигнала з дому. Тому що дочка поводилася неадекватно, а їй було соромно перед сусідами. Батько також мені розповів, що у неї шизофренія і вона лікувалася в психіатричній лікарні. Я запитав, що з нею робити. Той порекомендував мені почекати, коли вона стане адекватною. Через 20-30 хвилин усе минуло", – підкреслив чоловік.

Поліцейський протокол

Потім модель залишилася ночувати в окремій кімнаті в будинку, де відпочивала компанія. За словами дніпрянина, через 10-15 хвилин Наталія "знову почала істерити". Чоловік нібито намагався відправити дівчину додому, але та не захотіла і в підсумку залишилася на вулиці.

"Через кілька хвилин я почув стукіт у хвіртку – це Наталія приїхала з поліцією. Ті мені пояснили, що до них надійшло повідомлення про зґвалтування", – розповів житель Дніпра.

Поліцейський протокол

Він додав, що його та дівчину спочатку оглянули правоохоронці, а потім і медики, однак ознак зґвалтування не виявили. Крім того, на Наталію нібито склали протокол про неправдивий виклик поліції. Чоловік зазначив, що у нього є всі документи і скриншоти, що підтверджують його слова.

Також дніпрянин повідомив, що модель нібито почала його шантажувати і вимагати за закриття справи 5 тисяч доларів. Він підкреслив, що нібито звернувся до київського ДБР, проте на той момент справу про зґвалтування уже видалили з Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Через тиждень мені подзвонили з поліції. Наступного дня я їй подзвонив і запитав, чого вона від мене хоче. Вона каже, дай мені грошей. Я їй сказав, що грошей вона від мене не отримає. Проходить ще тиждень, до мене телефонує людина, яка відрекомендовується начальником карного розшуку Соборного району Дніпра і запрошує мене до себе. Я йому пояснив ситуацію, він сказав, що все розуміє і дав мені номер адвоката. Я зустрівся з цим адвокатом Ярославом, розповів ситуацію. На це він мені сказав, що "Я тебе розумію, але всюди дано команду", – зазначив чоловік.

Потім він спробував зв'язатися з Наталею, але та не відповідала і скинула йому номер із текстом: "Усі питання сюди". За словами чоловіка, це нібито був телефон депутата міської ради Дніпра. Тоді адвокат нібито сказав дніпрянину, що все ж є "команда його посадити".

"Далі я подзвонив у ДБР до Києва. Там мені запропонували написати заяву, щоб вони змогли взяти цього адвоката на хабарі. Я написав Ярославу, що займаюся питанням. Далі працівники ДБР зайшли в базу і побачили, що проти мене немає ніякого кримінального провадження. Через 15-20 хвилин Ярослав мені надіслав повідомлення, що він зі мною більше не буде спілкуватися", – підсумував чоловік.


Джерело: ТСН.ua

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...