Хоче дружити із "братнім народом": Блогерка, яка втекла до Польщі, закликала українців виїхати і "не заважати Росії" (відео)

Жителька Полтавської області Валерія Браца, яка виїхала за кордон, поширює пропаганду. Блогерка заявила, що вона хоче дружити з "братньою" Росією, а ті українці, які з цим не згодні - повинні виїхати з України". Про це вона заявила у ТікТок, передають Патріоти України.

Валерія Браца у мережі поширила відео, на якому вона у грубій формі закликала тих українців, які хочуть, щоб Україна стала членом Європейського союзу - "нах** виїхати до Європи чи США". Проросійська блогерка додала, що особливо вона не любить людей, які мешкають на заході України, бо "вони не вміють навіть спілкуватись українською".

Тих, хто не хоче "дружити з "братньою" Росією", жінка порадила зібрати речі та виїхати.

Прикметно, що скандальна блогерка була уже раніше судима за торгівлю наркотиками. Вона після того, як РФ розбомбила ТРЦ у Кременчуці заявляла, що "там була зброя". На це мер міста Віталій Малецький відреагував, зазначивши, що раніше судима блогерка виїхала з міста за кордон та звідти поширює російські фейки.

"Рашистською недоблогершою виявилася колишня засуджена за наркоторгівлю Валерія Браца, яка втекла з Кременчука за кордон і працює путінською пропагандисткою. Ця особа неодноразово затримувалася поліцією, вона була засуджена за продаж наркотиків, а тепер записує "відосики", повторюючи в них фейки кремля про те, що в ракетній атаці на "Амстор" винна влада України. Дивовижна погань", - писав Малецький.

У профілі Браци вказано, що вона мешкає у місті Вроцлав, що у Польщі.

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...

Сонця можна не чекати? Синоптик засмутив прогнозом погоди в Україні на березень

вівторок, 19 березень 2024, 6:58

В Україні внаслідок переміщення на її територію атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг, передають П...