Хоче повернутися додому: Українець у Польщі втратив пам'ять і шукає родичів (фото)

У місті Гданськ у Польщі громадянин України потрапив до лікарні з втратою пам'яті. Про це пише запорізьке видання Gazeta.ZP з посиланням на дані співробітників лікарні, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що чоловіка ймовірно звуть Олексієм. Він зумів згадати, що жив в Запоріжжі, в Південному мікрорайоні, тому місцеві медики звернулися до запорізьких ЗМІ.

Чоловік спочатку був поміщений в неврологічне відділення, проте з часом після тестів ніяких проблем з головним мозком у нього не було виявлено. Він був переміщений в інше відділення лікарні Гданська, де були вільні місця. Співробітники лікарні передали пресі фото чоловіка і закликали допомогти з пошуком його близьких.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...