Хоче прославити агресора: Росію на Євробаченні-2020 представить співак з України

Росію на Євробаченні-2020 у Роттердамі представить 35-річний співак Олександр Панайотов, який народився у Запоріжжі, передають Патріоти України.

Пісню, з якою артист виступить на музичному конкурсі, поки не представили. Однак відомо, що вибрати композицію для Євробачення Панайотову допоміг його продюсер Григорій Лепс.

Як пише СтарХіт, співак намагався потрапити на Євробачення з 2005 року, а у 2008-му в національному відборі він поступився першістю Дімі Білану. Через кілька років Панайотов знову спробував свої сили, однак тоді на нацвідборі вибрали Юлію Самойлову.

Зазначимо, що Олександр Панайтов народився в Запоріжжі, а здобув освіту у Києві. Популярність до артиста прийшла у 2003 році після участі в російському шоу "Народний артист". Відтоді Панайотов неодноразово брав участь у різних шоу в РФ.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...