"Хоче зжити з світу": У Києві чоловік замкнув матір у квартирі і підпалив (фото)

У неділю, 4 серпня, в Дніпровському районі Києва чоловік замкнув матір у квартирі, після чого підпалив, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався за адресою вулиця Всеволода Нестайка, 5. "З балкона сьомого поверху жінка кричала про допомогу. На адресу був відправлений екіпаж патрульної поліції. Однак ситуація виявилася вельми не простою", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що після прибуття поліцейських вони з'ясували, що на балконі перебуває жінка, а вийти вона не може, так як квартира горить. Вже о 15:40 пожежу локалізували, а о 15:45 ліквідували. У результаті пожежі жінка не постраждала.

За словами очевидців, спочатку жінка кричала, що квартиру підпалив невідомий, але сусіди розповіли, що це зробив її син, який після зник з місця.

У свою чергу, син жінки, якого затримали правоохоронці, стверджує, що лагодив радіоприймач. Коли у нього щось не вийшло, то підпалив деталь приладу. Чому він залишив матір на балконі, а сам пішов, пояснити ці дії він не зміг.

У даний час з'ясовуються всі подробиці інциденту, але на новину вже бурхливо відреагували в мережі.

Джерело: Інформатор

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...