"Хочешь потрогать? Бери и трогай": Мережу підірвало фото нардепа з підбитим оком

Народний депутат України Жан Беленюк шокував своїх підписників в соціальних мережах зовнішнім виглядом. На опублікованій фотографії видно, що у борця греко-римського стилю "підбите" око. Судячи зі знімка, пошкодження незначне. Також це можна зрозуміти по усмішці Беленюка і по тому, як він підписав фотографію, передають Патріоти України.

"Сьогодні прилетіла "перша ластівка" після скасування депутатської недоторканності", - з іронією зазначив народний обранець під фото.

Підтримали настрій відомого спортсмена і політика також і його підписники. Люди пишуть, що їм страшно уявити того, хто посмів зробити боляче Беленюк.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...