"Хочеш шастать? Вакцинуйся!": Кличко обіцяє закрити Київ на нищівний локдаун для тих, хто не хоче щеплюватись проти COVID-19

Мер Києва Віталій Кличко закликав мешканців зробити щеплення проти коронавірусу, оскільки пандемія набирає обертів, ліжка для covid-хворих стрімко заповнюються, і Київ опинився на межі "червоної" зони.

"Ситуація з розповсюдженням коронавірусу в столиці і в Україні загалом – погіршується щодня. Ліжка в столичних лікарнях стрімко заповнюються. Київ – на порозі червоної зони", - запевнив мер Києва Віталій Кличко у Facebook..

Мер нагадав, що за минулу добу в Києві понад 1 тисяча нових хворих та 29 летальних випадків. А переважна більшість із 500 людей, які потрапили в лікарні, – у важкому стані.

Кличко закликав українців зробити щеплення проти covid, адже це "єдиний спосіб зупинити розповсюдження вірусу та уникнути найсуворіших обмежень".

Він також зазначив, що 98% госпіталізованих до лікарень – не щеплені. І помирають в абсолютній більшості не вакциновані пацієнти.

"Я закликаю киян і всіх українців іти й щеплюватися. Вакцина є. Пункти вакцинації працюють. Тому не слухайте дику пропаганду антивакцинаторів!

Пам’ятайте: вірус блокує повноцінне життя. І вибір у нас невеликий: або вакцинація, або – ізоляція!", – підсумував Кличко.


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...