"Хочеш стати гарматним м'ясом? Підпиши контракт": У Міноборони потролили "переваги" служби в армії Путіна (відео)

У Міністерстві оборони України випустили ролик про "переваги" служби у російській окупаційній армії. У відео рашистам пригадали і злиденні російські міста та села, з яких вони намагаються втекти, підписуючи контракт, і те, наскільки обіцянки російського командування різняться з реальністю, передають Патріоти України.

Обіцяні гроші загарбникам не платять, в Україні їх зустрічають не квітами, а вогнем, а "славу" рашисти отримують лише посмертно - і то не завжди. Яскравий ролик було опубліковано на сторінці Міноборони України у Facebook.

"Хочеш змінити образ життя і покінчити з боргами? Вирішив підписати контракт і поїхати воювати в Україну? Ось що тобі може дати армія Росії", - анонсують автори відео.

Відео та фотоматеріалами, а також фрагментами перехоплених розмов самих солдатів окупаційної армії вони ілюструють, як насправді Росія виконує обіцянки з виплати високих зарплат російським окупантам, як їх забезпечують простроченими на 7 років сухими пайками, які насправді величезні втрати несе окупаційна армія в Україні.

Реальність путінської армії - це не паради на Червоній площі у Москві, а тисячі трупів, які Росія відмовляється забирати. Це загороджувальні загони з кадирівців, які носа не потикають на передову, але стріляють у спини росіянам, яких женуть на забій. Це дзвінки додому з полону та прохання до матерів домогтися обміну. Чи скупі повідомлення на місцевих телеканалах і сайтах про загибель чергового окупанта в Україні, якщо йому "пощастить" і його загибель Росія таки визнає. "Хочеш стати гарматним м'ясом? Підпиши контракт з армією Росії" - резюмують автори відео.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...