
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
У жовтні 2025-го українці придбали 9,6 тис. вживаних легкових авто віком до 5 років, імпортованих із-за кордону, повідомляє Укравтопром. Загалом за місяць український автопарк поповнили 26,1 тис. легковиків із пробігом, тож молоді авто склали 37% цього...
При цьому антропологи наполягають, що далеко не всі неандертальців, що заселили простори Євразії практикували канібалізм. Така дикунська практика була присутня лише у деяких групах і мала різні причини. Учені стверджують, що неандертальці, які жили на ...