
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Експрем'єр-міністр України у 2005−2006 роках, ексміністр оборони Юрій Єхануров розповів, що його син Дмитро приєднався до Збройних сил України. Про це він сказав в інтерв'ю Радіо Свобода, передають Патріоти України. Журналістка Власта Лазур запитала Єх...
Дослідники з Лабораторії робототехніки та штучного інтелекту Китайського університету Гонконгу (CUHK) створили равликоподібниз роботів, які можуть співпрацювати один з одним у групі, щоб будувати конструкції та долати перешкоди, нездоланні поодинці, п...