
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Дитина загинула на місці, а мама отримала травми та перебуває під наглядом медиків, передають Патріоти України. . За даними Нацполіції, службовий автомобіль патрульних із увімкненими проблисковими маячками рухався на виклик та збив пішоходів на регуль...
У мобільному застосунку Дія може з’явитися нова функція, яка дозволить повідомляти про неправильне паркування, передають Патріоти України. Користувачі зможуть фотографувати неправильно припарковані автомобілі та надсилати дані через Дію. Це допоможе зв...