Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...
Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...