Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
У суботу, 18 січня в Україні прогнозують переважно суху погоду без істотних опадів. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook, передають Патріоти України. За її словами, в Україні протягом суботи прогнозують сильний північно-західний вітер ...
Тариф на електроенергію, який був встановлений в Україні, діятиме протягом поточного опалювального сезону. Уряд не має планів щодо його збільшення. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко під час "Години запитань до уряду" 17 січня, переда...