
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Щоб забезпечити бойову готовність Збройних сил України, нашій державі необхідна примусова мобілізація. Нинішні механізми мотивації не працюють, а брак фінансування у військовому секторі поглиблюється, передають Патріоти України. Такі думки в інтерв'ю Y...
Непридатні до служби мобілізовані продовжують потрапляти до Сил оборони, і це створює реальні ризики для підрозділів. Окремі рішення ухвалюються буквально за годину, після чого люди з хронічними або важкими діагнозами опиняються в навчальних центрах чи...