Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Керманичі держави давно забули про підвищення базових посадових окладів у СОУ, котрі протягом останніх років нещадно знецінила інфляція. При цьому намагаються збільшити та стабілізувати мобілізацію. Грошове забезпечення військових, які служать у тилу, ...
В Україні запроваджують автоматичну фіксацію порушень правил дорожнього руху — зокрема, проїзду на червоне світло світлофора. Спеціальні камери, встановлені на дорогах, зможуть реєструвати це порушення без прямої участі патрульних поліцейських. Про це ...