Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Колишній президент ФІФА Мішель Платіні став свідком пограбування власного маєтку, . Про те, що Платіні пограбували, передають Патріоти України з посиланням на RMC Sport. . У повідомленні зазначено, що у п’ятницю, 18 липня, Платіні розбудив сторонній ш...
Український боксер Олександр Усик 17 липня спантеличив команду британського спортсмена Даніеля Дюбуа фразеологізмом про коней. Про це повідомив "Чемпіон", передають Патріоти України. Під час фінальної пресконференції перед боєм за титул абсолютного чем...