
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
New Glenn є двоступінчастою важкою ракетою-носієм, розробленою компанією Blue Origin. . Американська компанія Blue Origin успішно запустила місію NASA на ракеті New Glenn і вперше повернула її перший ступінь. Про це компанія повідомила на своїй сторін...
Член міської ради Сардинії Емануеле Кані 12 листопада спіткнувся на сходах у римському Палаццо П'ячентіні, де розташовані міністерство підприємств і Made in Italy (MIMIT), і вибив головою вітраж Carta del Lavoro 1932 року, створений відомим італійським...