
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Найближчими днями в Україні погодні процеси не зазнають особливих змін. Опадів не буде, "лише трішки інтенсивнішим може бути вітер", потоки якого зараз йдуть з південного сходу та сходу. Причому "зменшиться ймовірність туманів". Таку погоду в Україні о...
Бельгійський вундеркінд Лоран Сімонс у 15 років захистив свою другу докторську дисертацію — першу він отримав ще в 12. Хлопець завершив школу у восьмирічному віці, в 11 років став магістром, а зараз працює над третьою науковою ступінню у Мюнхенському ц...