
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
У громадській організації "Захист Держави. Одеса" заявили, що працівники Одеського ТЦК та СП побили бійця 36-ї окремої бригади морської піхоти, захисника Маріуполя Романа Покидька, який пів року тому був звільнений з російського полону, передають Патрі...
Секретар Васильківської міської ради (Київська область) Богдан Шевчук 10 грудня у Facebook повідомив про те, що голова ради Наталія Баласинович завдала йому травм на робочому місці, які призвели до госпіталізації, передають Патріоти України. "Вимушений...