
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
У прифронтовому Херсоні, попри постійні обстріли й повітряні тривоги, працює ресторан, який дивує стравами з мирного життя — тими, що подавали ще до повномасштабного вторгнення Росії. Про заклад написала в Threads користувачка Вікторія Підюра, передают...
Дослідники повідомили про перспективний прорив у сфері лікування раку - нова технологія дає змогу вибірково впливати на ракові клітини, залишаючи здорові практично неушкодженими. Як пише The Independent, команда вчених з Університету RMIT у Мельбурні з...