
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
И́ якОдесити почали активно протестувати проти відключення електрики, що сталася внаслідок цілеспрямованих ударів росіян по енергетичній інфраструктурі, зазначають Патріоти України. . Як повідомляла "Думська", спершу на мітинг вийшли мешканці будинків...
Світова економіка входить у складний період, і все більше експертів попереджають про можливу рецесію. Попри це, на глобальному ринку праці зберігаються країни з високими рівнями доходів. Для багатьох це стає стимулом замислитися над зміною кар’єри або ...