
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Племінниця Софії Ротару Софія Хлябич, відома як виконавиця Sonya Kay, виписалася із пологового будинку зі своїми новонародженими малюками. Співачки та її чоловік, хокеїст Олег Петров, стали батьками двох хлопчиків. Про це повідомляють Патріоти України ...
7 грудня на арені T-Mobile Arena в Лас-Вегасі (США) відбувся турнір зі змішаних єдиноборств UFC 323. Поєдинок у найлегшій вазі (до 56,7 кг) між володарем чемпіонського поясу організації Александром Пантожею (30−5) та Джошуа Ваном (15−2) з М’янми заверш...