
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Кішку Мію, яка зникла після російського ракетного удару по будинку на вулиці 15 Квітня у Тернополі, знайшли живою на дев’ятий день. Про це повідомила її власниця Ірина Зінчук у соціальних мережах 29 листопада, передають Патріоти України. Історія пошукі...
В Україні планують створити першу платну дорогу – від Ковеля до пункту пропуску Ягодин – Дорогуськ Про це заявив заступник міністра розвитку громад і територій України Сергій Деркач в інтерв'ю ЦТС, передають Патріоти України. Її мають реконструювати та...