
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Польська поліція оголосила у розшук родину українців із семи осіб, серед яких п’ятеро дітей. Востаннє сім’ю Сощинських бачили 15 грудня у місті Владиславово, після чого зв’язок із ними обірвався. Про це повідомила штаб-квартира районної поліції в Пуцьк...
Через нічні атаки окупантів на підконтрольній частині Донецької області повністю знеструмлено споживачів. Також без світла залишилися оселі на Дніпропетровщині та Миколаївщині. Про це 16 грудня повідомили в Укренерго, передають Патріоти України. «Вночі...