
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Поліцейські Шевченківського управління поліції в місті Києві затримали 48-річну жінку, яку підозрюють у виманюванні грошей у киян під виглядом "обрядів зцілення". Про це пресслужба повідомила 3 грудня у Facebook. У разі доведення провини їй загрожує до...
У Львові увечері 3 грудня 30-річний чоловік завдав військовому ТЦК та СП смертельних ножових поранень, нападника затримали. Про це повідомляє Офіс генпрокурора у четвер, 4 грудня, передають Патріоти України. Слідство з’ясувало, що львів'янин напав на в...