
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Ганна Самойлова, мешканка тимчасово окупованого Бердянська, яка нещодавно була звільнена з російського полону, розповіла про жахливі катування та знущання, яких вона зазнала під час утримання. Про це йдеться у сюжеті «Суспільного», передають Патріоти У...
Співачка Єлизавета Іванців, відома під псевдонімом Йолка, яка з початком великої війни продовжує жити та виступати в Росії, прибрала зі свого хіта «Прованс» згадку про український аеропорт «Бориспіль», зазначають Патріоти України. Змінена версія пісні ...