
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Ситуація з відключеннями електроенергії в різних областях суттєво відрізняється, бо по країні різні масштаби руйнувань. Ворог бʼє, в першу чергу, по "енергетичних мостах", щоб електроенергію не можна було передати споживачам. Про це пояснили в Міністер...
Зростання вартості оперативної пам'яті може зробити смартфони ще дорожчими, тож виробники шукають способи пом'якшити удар для покупців. Один із варіантів - повернути до конструкції слот для карт microSD, щоб користувачі могли самі розширювати пам'ять б...