
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Фахівці з кібербезпеки MTI Security повідомили про появу нового троянського програмного забезпечення для Android під назвою Sturnus, яке використовує функції доступності системи для отримання контролю над пристроєм. Про це пише Android Authority, перед...
Американських військових звинуватили у використанні ядерної зброї для знищення непізнаних повітряних об'єктів з метою заволодіння їхніми технологіями. Таку заяву зробив кінорежисер Ден Фара, який протягом чотирьох років таємно спілкувався з урядовцями ...