
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
У Кіровоградській області поліція затримала трьох чоловіків та повідомила їм про підозру у вбивстві військового. Про деталі справи розповіли в поліції Кіровоградської області, передають Патріоти України. У заяві повідомляється, що нещодавно до правоохо...
В Україні подовжили дію воєнного стану до 3 лютого 2026 року. Отже, тривають і мобілізаційні заходи. Згідно з чинним законодавством чимало громадян можуть бути призвані на службу. ТСН.ua зібрав усе, що варто знати військовозобов’язаними про мобілізацію...