
Рецепт улюбленого десерту пропонує видання Закарпатські Новини, а Патріоти України публікують його і для наших читачів.
Домашній пломбір
Вам знадобиться:
вершки (30-35%) – 300 мл
цукор – 150 г
яєчні жовтки – 3 шт.
молоко – півсклянки
Жовтки розтерти з цукром і молоком до однорідної маси. Поставити суміш на повільний вогонь або на водяну баню і, постійно помішуючи, довести суміш до консистенції сметани.
Вершки збити до стійких піків. Змішати збиті вершки і яєчно-молочну суміш. Перемішати міксером на середній швидкості.
Пломбір перекласти в відповідну форму і поставити в морозилку на 1 годину. Потім дістати і перемішати його міксером на низькій швидкості.
Повернути пломбір назад в морозилку і через годину ще раз перемішати. Пломбір готовий!
Тегеран на межі екологічної катастрофи через критичний рівень смогу та загрозу дефіциту води. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на The Munich Eye. Тегеран очолив рейтинг найзабрудненіших міст світу. Згідно з інформацією, інститут IQ Ai...
Водіїв закликають відмовитися від звички залишати авто заведним у мороз, адже це не допомагає мотору, а навпаки — пришвидшує знос і може призвести до штрафів, передають Патріоти України. Про це попереджають експерти зі споживчих прав Which? та фахівці ...