"Хочется назвать вас с...ками": Відома українська авіакомпанія потрапила в скандал

Вилетіти з Києва журналістці Наталії Влащенко довелося з пересадкою на додатковий рейс авіакомпанії Windrose замість МАУ.

Українська журналістка і генпродюсер телеканалу ZIK Наташа Влащенко заявила про свій намір звернутися до суду з позовом до авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) через те, що вона разом з дітьми змушена була вилетіти з Києва додатковим рейсом. Звернення до керівництва МАУ Влащенко опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Журналістка поскаржилася, що, незважаючи на заздалегідь куплені квитки, вона разом зі своїми дітьми не змогла полетіти рейсом МАУ, нібито через відсутність вільних місць в літаку. Вилетіти з Києва Влащенко довелося з пересадкою на додатковий рейс авіакомпанії Windrose.

"Ми купували квитки на конкретну компанію, і ми з дітьми. Дуже хочеться назвати вас зс*ками. Мабуть, дозволю собі це. А ще дозволю собі подати в суд. Групова скарга", - пригрозила журналістка, закликавши юристів допомогти їй "максимально покарати" авіаперевізника.

Наташа Влащенко також припустила, що на рейс МАУ був недобір пасажирів і їх пересадили на більш дешевий рейс. "Літак був напівпорожній", - зауважила журналістка.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...