"Хочте шоу, буде шоу! За всіх будете одгрібати, особливо за Марченка!": Маруся Звіробій відреагувала на виклик на допит у ДБР

Волонтерка закликала усіх небайдужих підтримати її, вдягнувши балаклави та прихопивши із собою дитячі іграшкові пістолети.

Маруся Звіробій. Фото: соцмережі.

Державне бюро розслідувань запросило учасницю бойових дій Марусю Звіробій (справжнє ім'я - Олена Самбул (Біленька)) на допит у понеділок, 2 грудня, на 11:00. Про це учасниця бойових дій Маруся Звіробій написала на сторінці в "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Наша влада нас вчить, якою мовою вести діалог і як влаштовувати шоу. Наша влада не знає свого народу, по-перше, він швидко вчиться. По-друге, ШОУ українці іспакон вєков вміли ТАКЕ влаштувати, що не всі камазами добро в Ростов встигали вивозить. Отож, група підтримки боротьби за свободу слова, візьміть отгул на годинки дві-три в понеділок, ДБР прийматиме в українців екзамен, чи правильно ми зрозуміли, як саме треба себе вести. Балаклави прівєтствуюцца, ібо на моє питання під час вривання в мою хату, чому ви в балаклавах, мені сказали, що їм холодно. Ну штош... я тож так прийду, в мене з майдану лишились тоненькі, а з фронта теплі флісові. Дивіться, як там по погоді. Обирайте балаклаву правильно, щоб носи не мерзли! Девочкам прівєцтвуюцца різнобарвні, балаклава з віночком тож харашо. Х...р його знає, які знаки вже цім циркачам подавать, аби вони були здатні їх розшифрувати", - написала Звіробій.

"Балаклава на обличчі це ознака неповаги до своїх співгромадян. Ви, доблєсні служаки, сподіваюсь хоч воювавші???? приходите до мене в балаклавах??? Хіба я вам ворог? А? СБУ??? Ми з вами на фронті всим ділились, а ви прийшли як найманці. Не поважаю ДБР. Буду в балаклаві і всіх запрошую. Пішли ви в дупу. Хочте шоу, буде шоу! За всіх будете одгрібать, особливо за Марченка!

ПиСи: Наступною причиною кримінальної справи очікую "перебування в балаклавє в общєствєнном мєстє!" Також Звіробій доповнила: "Оголошую місячник здачі дитячої зброї!!! ДБР!!! Взяти з собою на понеділок 11.00 вул.Симона Петлюри 15, на 11 ранку! З пісталєтом ти опасний! Залиш пісталєт спєциалістам Труби!

Я прийду, возможно з пулємьотом малого племінника, якшо він мені його віддасть. Для ДБР і пулємьота не жалко! Там же всі хороші хлопці. Для Альфи можна взять шкарпеток і печивка, аби їм не доводилось підроблять виїздами у проросійських олігархів. Ми своїм бойцам померти з голоду не дамо. Заодно й озброїм. Мож в них пісталєтов дєцких не вистачає. Всім бобра!" - написала вона.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...