"Хочу отримати картку для безкоштовного проїзду!": Лоліта відчула на собі нинішні проблеми пересічних росіян

Зрадниця Лоліта Мілявська, яка підтримує агресію РФ проти України, хоча народилася на Закарпатті, нарешті відчула на собі усю бідність росіян. Співачка пересіла на громадський транспорт і навіть заговорила про те, що хоче їздити на ньому безкоштовно, зазначають Патріоти України.

У своєму Instagram Лоліта стверджує, що тепер вона їздить на електричках через те, що нібито втомилася від пробок у Москві і Підмосков'ї. Однак користувачі мережі швидко помітили, що співачка явно лукавить.

Так, Мілявська записала відео в електричці, де "у всій красі" описала свої емоції від поїздки. Співачці нібито подобається добиратися не на своїй теплій машині, а в холодному вагоні, який "забитий" іншими пасажирами. "Після свят піду отримаю все-таки соціальну картку для безкоштовного проїзду в електричках. Є користь від пенсії", - заявила Мілявська.

Фанати запитали у співачки, навіщо їй безкоштовний проїзд, якщо вона позиціонує себе успішною російською артисткою. Звичайно, на такі питання Лоліта не відповідає, А коментарі з подібними жартами "кудись" зникають зі сторінки Мілявської. Судячи з усього, артистка, що зрадила Україні, вже не може дозволити собі поїздки на авто і хоче економити навіть на квитках для проїзду на електричках.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...