"Хочу, щоб цих свиней різали по всіх куточках світу", - український воротар про російських окупантів

Колишній голкіпер донецького "Шахтаря" та "Маріуполя" Рустам Худжамов прокоментував масові звірства російських загарбників під Києвом, де вони знущалися та вбивали мирних жителів, передають Патріоти України.

"Геноцид українців… Це саме те, що відбувається по всій країні, це те що творила біомаса, яка чомусь називає себе людьми… Особисто я за те, щоб у нас в країні після війни була б створена організація за прикладом Моссаду.

Щоб цих свиней різати по всім куточкам світу, включно з їхніми ви***дками та дружинами, що радіють награбованому. Різати без жалю, як худобу, на очах у їхніх дітей. Якщо така служба буде створена, то я хочу бути в ній", - написав Худжамов на своїй сторінці в Instagram.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...