"Хочу усміхатися разом із тобою": Як Олена Зеленська привітала свого чоловіка з ювілеєм

25 січня президент України Володимир Зеленський відзначає день народження. Його дружина оприлюднила зворушливе привітання, в якому зазначила, що він залишився тим самим хлопцем, якого колись покохала.

Лідеру держави виповнюється 45 років. На жаль, цей день Володимир не зможе провести з сім'єю, оскільки постійно працює на перемогу України. Дружина з ніжністю звернулася до Зеленського в особливий день і закликала його більше усміхатися.

Зараз Володимир Зеленський переживає найважче випробування. Дружина всіляко намагається підтримувати коханого та допомагає йому наблизити перемогу. Олена часто буває в робочих закордонних поїздках і її постійно запитують, як чоловік змінився за цей рік.

І я завжди відповідаю: "Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять", – з ніжністю написала Зеленська.

Перша леді додала, що за цей рік у коханому змінилося лише одне – нині він набагато менше усміхається: "Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо".

Впертості в тебе вистачить. Головне – щоб вистачило здоров'я. Тож будь здоровий, будь ласка! Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість!
– звернулася Олена до коханого.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...