"Хочу вибачитися перед усіма": Колишній нападник збірної України зробив зізнання про переїзд до Росії

Колишній нападник збірної України Євген Селезньов назвав помилкою свій перехід до російської "Кубані" взимку 2016 року. Фіналіст Ліги Європи-2015 та учасник Євро-2016, який провів у країні-агресорці лише кілька місяців, додав, що не мав права пояснювати свій трансфер до країни-агресорки необхідністю годувати сім'ю. Про це Селезньов заявив в інтерв'ю SportArena, передають Патріоти України.

Екснападник донецького "Шахтаря" і "Дніпра" також поскаржився на те, що керівництво "Дніпра" тоді не повідомило йому про те, що клуб мав конкретну пропозицію від лісабонського "Спортінга", президент якого вислав за футболіста приватний борт.

"Виступ за "Кубань" – дуже шкодую про це. Це єдине, що мене мучить. Як я міг так вчинити... І ще я дізнався, що за 2-3 дні до закриття того трансферного вікна за мною надсилав літак президент "Спортінгу". Але мені про це не сказали. Мені не сказали, що є конкретна пропозиція. Мені показували листування. Я визнав свою помилку. На той момент я не повинен був говорити, що я годувальник. Хоча я і зараз годувальник. Але через два місяця після переходу я повернувся до України", – сказав Селезньов.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...