Хочу виглядати так само: Віра Брежнєва несподівано показала 68-річну маму в купальнику (фото)

8 червня мамі Віри Брежнєвої виповнилося 68 років, і любляча дочка поспішила привітати її в соцмережах. 38-річна співачка опублікувала фото, на якому Тамара Галушка в купальнику позує на тлі білої скелі, передають Патріоти України.

"Моя Богиня! Моя красуня, моя тендітна і така сильна, мудра і добра, мій найкращий приклад, мій друг! Моя МАМА! Люблю і ціную цю чудову жінку кожен день, але сьогодні особливо! Тому що сьогодні день народження! - написала Віра. - І в зв'язку з ситуацією, де мама святкує своє свято вперше за багато років без нас, бажаю їй найголовнішого - здоров'я! Фото - моє улюблене за минулий рік! Хочу так само виглядати в свої 68!"

Друзі та шанувальники співачки приєдналися до її привітань і відзначили чудову форму, в якій знаходиться її мама-іменинниця. "Приголомшливо красива жінка! Многая літа!" - пишуть у коментарях. - "Думав, що Шерон Стоун присіла на камінці". "Треба ж, як ви схожі! Віра, це ви в майбутньому!"

Крім Віри, Тамара Галушка виховала ще трьох дочок - 43-річну Галину, 35-річну дружину Олександра Цекало Вікторію та її сестру-близнючку Анастасію.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...