Хочуть два мільйони: У Росії продають раритетний автомобіль під назвою "Чорний доктор" (фото)

ГАЗ-13С, за безальтернативний колір кузова прозвали "Чорним доктором", він відноситься до пізньої партії універсалів.

У Росії продають унікальний автомобіль "Чайка", таких авто було випущено не більше 20, за нього хочуть два мільйони рублів. Про це повідомляє "Motor", передають Патріоти України.

ГАЗ-13С, за безальтернативний колір кузова прозвали "Чорним доктором", він відноситься до пізньої партії універсалів.

"Чайка" потребує реставрації та капітального ремонту, оскільки зберігалася на вулиці без скла, а фотографій салону в оголошенні немає. Але у автомобіля є оригінальні радянські документи.

Від звичайної "Чайки" ГАЗ-13 відрізнявся компонуванням салону, перевареним дахом і оригінальною кормою з кастомними п'ятими дверима.

Позаду передніх крісел були передбачені розкладні сидіння для лікаря і медсестри, а також ліжко-місце для лежачих хворих.

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...