"Хочуть, щоб врізали дуба?" У Криму забили на сполох через рейси з "коронавірусної" Росії (фото)

Жителі тимчасово окупованого Криму стурбовані тим, що на півострів продовжують літати літаки з тих регіонів Росії, де зафіксовані спалахи коронавірусу. Про це люди пишуть у місцевих пабліках. Скріншот одного з повідомлень, а також розклад рейсів окупантів опублікував на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

"А літаки всі як і раніше літають до Криму з тих регіонів Росії, де коронавірус широко поширюється. Цікаво, "уряд" чекає, щоб ми на півострові врізали дуба через гостей з Москви і Пітера?" – обурююся кримчани.

Захисник України, тим часом, звернув увагу на те, що Росія своєю безвідповідальністю несе загрозу не тільки тимчасово захопленим територіям України, а й іншим сусіднім країнам.

"У всьому світі пандемія і заходи карантину, авіа- і транспортне сполучення закриті, а Московія в окупований Крим спокійно літає. Та ще й з регіонів, в яких найбільше заражених коронавірусом. Сьогодні 15 солдатиків приїхали до Білорусі теж з вірусом", – написав Штефан.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...