Хода Зеленського: На репетиції Бадоєвим маршу до Дня Незалежності військові вигукували "ганьба, жах" (відео)

Бадоєв і Коляденко на репетиції параду

Репетиція дійства, котре заоцінкою Арестовича вже стало уособленням суперечливої імпульсивності нової владної команди у прийнятті рішень, у самому розпалі, зазначають Патріоти України. На аеродромі заводу “Антонов” другий день тривають репетиції святкування Дня Незалежності. Про це йдеться в сюжеті ТСН

Військові, рятувальники, поліцейські навчаються вільної ходи – хтось крокує, хто чеканить крок, а хтось просто переставляє ноги. Їх спеціально цього зараз навчають.

Учасники ставилися до себе і один до одного критично. В якій-то момент можна було почути слова «жах» і «ганьба». Втім, потім так само і жартували: «Нічого, робочі моменти».

Відомо, що 24 серпня Державний гімн виконають акапельно і десяток оркестрів (не тільки військових) в незвичайних аранжуваннях.

«Це буде вільний хід. Без марша, без нічого», – сказав адмірал–лейтенант Олег Груньковский.

«Це чудові актори. Військові – це організовані люди, – зазначив режисер Алан Бадоєв.

«Дуже цікава сучасна ідея. Вважаю, що буде цікаво всій країні», -резюмував головний військовий диригент Володимир Дашковський.

Репетиція пройде ще й у центрі міста. Чи будуть для цього перекривати Хрещатик, невідомо.

Раніше повідомлялося, що в цьому році святкування Дня Незалежності України пройде у «новому форматі» і без військового параду, в Офісі президента Володимира Зеленського вже є план заходів.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...