"Ходіння по краю прірви": Лікар емоційно звернувся до українців й закликав вакцинуватися від коронавірусу

Головний лікар Центральної міськлікарні Рівного Євген Кучерук досить емоційно звернувся до українців щодо вакцинації від COVID-19. Як він написав на своїй сторінці у Facebook, медики всі виснажені й не витримують такого навантаження, передають Патріоти України.

"Ми просто не витримуємо такого навантаження! Уявіть, коли в лікарні 340 хворих з COVID, щоб їх обслуговувати треба мінімум 600 персоналу! Люди мали б допомогти медикам та вакцинуватися! Бо це єдине спасіння для усіх нас!", - це буквально крик душі головного лікаря.

"Закликаю, шановні мешканці громади, вакцинуйтесь, дотримуйтесь простих правил, які вбережуть вас від потрапляння до лікарні з COVID-19", - звернувся Кучерук до українців.

Він розповів, що якщо вже захворіли, вчасно розпочате лікування рятує життя, запобігає тяжкому перебігу чи полегшує симптоми хвороби.

"Повірте, лікування в умовах стаціонару в кризовому стані - це ходіння по краю прірви, навіть за умови, коли у нас є достатньо кисню", - наголосив він. За словами лікаря, вони пролікували близько 6 тисяч хворих, з них 536 померли - всі невакциновані.

Він наголосив, що багато людей не звертається до лікарів, носять хворобу в собі, наражаючи на небезпеку оточуючих і себе часом доводять до стану, коли допомогти вже не можна. Також Кучерук розкритикував владу, яка не змогла вжити превентивних заходів, аби не допустити такого розвитку ситуації.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...