"Ходити починають раніше, ніж літати": Нардепка знайшла вражаюче миле совеня (фото, відео)

Народна депутатка від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко прихистила совеня. Про це вона розповіла у Facebook, передають Патріоти України.

"У нас пригода. Пішли гуляти і знайшли манюсеньке совенятко, яке випало з гнізда. Вирішили, що його треба рятувати, щоб коти не з'їли. Воно дуже голодне", - повідомила депутатка і показала, як годує пташку.

"Взяли над ним шефство, вигодовую тепер. ...Пізно увечері почули якийсь дивний, пронизливий крик- кву, кву. Й знайшли ще двох совенят в траві. Десь подалі ухкала велика сова .

Прочитали форуми екозахисників, порадилися зі знавцями, які говорять, що малі сови - то мандрівники, ходити починають раніше, ніж літати. Вони виплигують з гнізда і мандрують, ходять навколо, а мама за ними приглядає і годує. Цей їх пронизливий крик - сигнал мамі, де вони.

Підсадили нашого знайду до братика чи сестрички. Вони відразу притулилися одне до одного. А ми пішли слухати їх квукання додому. Зранку перевіримо, як ті мандрівники провели ніч", - розповіла Ірина Геращенко.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...