Ходити в такому вбранні допомагали 40 осіб: Українка одягла на випускний оригінальну сукню і побила рекорд

Коли дівчина йшла, то вона навіть не бачила закінчення свого вбрання.

У місті Тернопіль дівчина прийшла на випускний зі школи в сукню з найдовшим шлейфом в Україні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Випускників шкіл вітали на головному стадіоні міста. Туди прийшла і дівчина Марія Борисяк, яка своєю сукнею поставила рекорд України. Шлейф її вбрання сягав майже 103 метра. На таку сукню пішло 200 метрів тканини. Коли дівчина йшла, то вона навіть не бачила закінчення свого вбрання. Нести шлейф допомагали 40 чоловік.

Марію, танцівницю і чемпіонку України з сучасної хореографії, місцеві дизайнери попросили продемонструвати сукню на святі. Вона погодилася, але на заході журналістам сказала, що вона скоріше модель для рекорду, а не випускниця з бажанням виділиться серед інших підлітків. "Я дуже люблю різні неординарні речі. Але я не робила це для піару, адже не могла подумати, що людей це настільки зацікавить", - зазначила дівчина.

Але не всі випускники розділили захоплене враження від сукні. Багато хто відзначили, що з таким шлейфом незручно ходити - це перебір. Мама Марії також розповіла, що з боку інших було достатньо критики. Але за її словами, дочка таким чином загартує характер - це стане кроком у доросле життя.

Відзначають, що за сукню дівчина-модель не платила. Її подарували їй дизайнери на випускний. "Шлейф зроблений у нас з євросітки. Сукню зроблено з наймодніших трендових тканин цього сезону. Шлейф від'єднується за 30 секунд", - розповіла дизайнерка сукні Наталія Стефанчук.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...