Ходитимуть голим і босим: Від російських спортсменів тікають спонсори через підтримку війни в Україні

Німецька компанія Kinetixx, що спеціалізується на виробництві рукавичок, розірвала контракт з титулованим російський лижником Олександром Большуновим через його підтримку війни в Україні, передають Патріоти України.

Як відомо, кілька днів тому Большунов взяв участь у концерті в Москві на стадіоні Лужники на підтримку війни, розв'язаної Росією в Україні.

Менеджер з маркетингу німецької компанії Гельмут Ганус різко відреагував на таку поведінку спортсмена. "Це божевілля. У мене немає слів. Він показав себе прихильником Путіна, і це абсолютно неприйнятно. Ми повністю дистанціюємося від цього", - повідомляти VG.

Крім того, з Большуновим розірвав контракт французький виробник інвентарю та екіпіровки Rossignol. У соцмережах вже почали висміювати відмову від роботи з російськими спортсменами, кажучи, що росіянину тепер доведеться бігати голим і босим.

Також олімпійський чемпіон з плавання Євген Рилов підтримав агресію Росії проти України і моментально отримав розплату. Російський спортсмен також як і Большунов взяв участь у концерті-мітингу, присвяченому окупації Криму. На куртці Рилова була нова рашистська символіка-буква "Z", яку використовують окупанти в Україні.

Компанія Speedo моментально відреагувала на такий вихід спортсмена і прийняла рішення розірвати з ним спонсорський контракт. При цьому невиплачені згідно з контрактом кошти направлять до Фонду біженцям України.

Відзначимо, що компанія Speedo - найбільший дистриб'ютор спортивного екіпірування для плавання, зокрема плавок. Тепер Рилову доведеться виступати без плавальних трусів відомого бренду.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...