"Хохлом називали часто": Легенда львівських "Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України.

"Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболістів виставили на трансфер через невдалий сезон, емоції відіграли важливу роль, тому на сезон вирішив залишити "Карпати".

Якби знав і добре вчив історію, то ніколи б не поїхав до Росії. Зараз шкодую, що був у "Ростові". Як ставилися у РФ? Щоб бандерівцем називали не пригадую, але хохлом називали часто", - наводить слова Худоб'яка sport.nv.ua. Нагадаємо, Худоб'як є легендою львівських "Карпат", провівши за львів'ян 311 ігор.

У 2013 році Ігор перейшов до "Ростова", за який до 2014 року зіграв 13 матчів і навіть виграв Кубок Росії. В активі Худоб'яка також є шість матчів за національну збірну України.

Наразі 39-річний Худоб'як дограє на Кіпрі у складі команди другого дивізіону "Етнікос".Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії.

"Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболістів виставили на трансфер через невдалий сезон, емоції відіграли важливу роль, тому на сезон вирішив залишити "Карпати".

Якби знав і добре вчив історію, то ніколи б не поїхав до Росії. Зараз шкодую, що був у "Ростові". Як ставилися у РФ? Щоб бандерівцем називали не пригадую, але хохлом називали часто", - наводить слова Худоб'яка sport.nv.ua.

Нагадаємо, Худоб'як є легендою львівських "Карпат", провівши за львів'ян 311 ігор. У 2013 році Ігор перейшов до "Ростова", за який до 2014 року зіграв 13 матчів і навіть виграв Кубок Росії. В активі Худоб'яка також є шість матчів за національну збірну України. Наразі 39-річний Худоб'як дограє на Кіпрі у складі команди другого дивізіону "Етнікос".

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...