"Холмс" радить: Роберт Дауні-молодший звернувся до українців (відео)

Голлівудський актор згадав український борщ та солов'їв.

Американська студія кінематографу Universal зробила оригінальну персоніфіковану рекламу з участю голлівудської зірки Роберта Дауні-молодшого. До списку потрапила й Україна, передають Патріоти України.

Актор закликав глядачів прийти на прем’єру нового фільму про доктора Дулітла. Відеозвернення до українських глядачів вже з’явилось у Youtube. У ролику Дауні-молодший згадує український борщ та солов'їв. "Божечки?! Ви усі тут? Ні? Що ж, тоді кличте Ольгу. Я почекаю. Мало часу? Тоді перекажіть їй, що я знімаюся у новому фільмі "Дулітл". Це фантастична пригода, де у головній ролі я і величезна кількість тварин. Так, у фільмі немає соловейка. Проте є папуга на ім’я Полінезія, і вона доволі схожа на нього. Їй важко брати високі ноти, але вона намагається. А борщ вона готує такий собі", – сказав актор.

Довідка ПУ. Подорож доктора Дулітла — майбутня американська фантастична пригодницька кінокомедія. Екранізація роману Г'ю Лофтінга «Подорожі доктора Дулітла», що розповідає про пригоди ветеринара, який вміє розмовляти з тваринами. Головну роль виконає Роберт Дауні-молодший. Прем'єра запланована на 9 січня 2020 року.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...