Холод повернеться: Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, де в Україні чекати "мінус" 5 квітня

Вночі 5 квітня в деяких областях Україні очікується повернення "мінусової" температури. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

У північних областях та на північному сході найближчої ночі температура повітря може опускатися до 0… -3 С°. Також холодніше, але без "мінусу" буде і на решті територій, в середньому +3…+7 С°.

Та протягом дня 5 квітня температура повітря підніметься до +13…+18 С° у більшості областей. У Житомирській, Вінницькій, Сумській та Харківській - місцями буде прохолодно +7…+9 С°.

Деяким регіонам слід бути готовими до дощу. "Дощі, подекуди з грозами, пройдуть завтра у західних областях (через діяльність атмосферного фронту), досягнуть Вінниччини, а ввечері дійдуть до Житомирщини та Київщини, а також надвечір можливий дощ в Одеській області", - написала Наталка Діденко. Решта території України - без опадів.

Погода у Києві

У столиці в п’ятницю, 5 квітня, також очікується холодна ніч, +1…+3 С°, але тепліший день: до +15 С°. За словами синоптикині, можливо, і у Києві ввечері п’ятниці пройде невеликий дощ.

У суботу, 6 квітня, дощі будуть всюди, окрім східних областей, +15…+20 С°. а в неділю навпаки - дощі на сході, на решті територій - сухо і навіть із сонцем. Температура сягне +17… +22 С°.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...